Static3 837831ec45b28b75e0e97fd6b3ce0515a5d18ab34f0ea0fffc844693e2ec4813

«Професіоналізм - запорука успіху» - девіз нашого агентства Kiev International Realty, який вилився у плідну співпрацю з Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу».

Асоціація звернулася за допомогою знайти новий представницький офіс в Києві для організації, адже співпрацюючи з найбільшими українськими агрокомпаніями і світовими брендами у сфері сільського господарства треба мати і відповідні умови для зустрічей, важливих переговорів, прийому представників влади чи делегацій з інших країн. Було запропоновано основні критерії пошуку, бюджет, район і низка інших параметрів, які б дозволили нашому Агенству якісно виконати свою роботу та знайти саме той офіс, які треба для УКАБ.

За 2 місяці співпраці з УКАБ, опрацювавши чималу кількість баз і реєстрів, ми намагалися підбирати саме ті офіси, котрі відповідають інтересам УКАБ. У разі зацікавленості, організовувалися огляди офісу. Це були якісні підбірки, про що неодноразово зазначалося як представниками УКАБ, так і було видно з власних спостережень під час переглядів запропонованих офісів.

Звичайно, робота ріелтора це доволі ризиковано, підбір офісу для Замовника це інвестиції часу і коштів, які можуть зайняти як тиждень, так і декілька років. До цього треба бути готовим і розуміти ризики, які ти вкладаєш, працюючи в цій сфері. Офіс може підійти візуально, але буде відсутні критично важливий параметр, або виникнуть  бухгалтерські нюанси, адже основною умовою представників УКАБ була прозорість підписання договору з власником і сплата всіх податків з обох сторін. Ніяких «50 на 50» або оплата тільки «кешом».

Інший важливий аспект – це сам ринок, ти усвідомлюєш і розумієш, що це конкуренте середовище з іншими ріелторами, які теж пропонують офіси до перегляду, з різними ціновими пропозиціями і умовами. Клієнт може піти працювати з іншим ріелтором, який показує кращі результати, адже агентський договір підписується після того, як буде знайдено офіс для клієнта і відповідно оплату за свою роботи ти отримаєш, якщо добре виконаєш свою роботу. 

Співпрацюючи з УКАБ, ми розуміли і приймали ці ризики. Та і формат роботи на ринку стандартний – наше Агенство знаходить офіс, організовує його перегляд, якщо він підійшов і підписано договір між сторонами, то Агенство підписує з Замовником агентський договір і отримує винагороду за якісно проведену роботу.

Наразі наш клієнт задоволений, перегляди офісу, в тому числі з усім керівництвом Асоціації, і зустрічі з власником пройшли на найвищому рівні, всі документи щодо приміщення перевірені, сторони дуже добре налагодили комунікацію, а договори на фінальній стадії узгодження. Це той формат якісних послуг та професіоналізм, які надає наше Агенство, і через що великі організації та компанії обирають нас.